Electrolux är en världsledande tillverkare av hushållsmaskiner, med fokus på djup konsumentinsikt och utveckling i nära samarbete med professionella användare. Vi erbjuder omsorgsfullt utformade, innovativa och hållbara lösningar för hushåll och företag, med produkter som kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare, luftkonditioneringar och små hushållsapparater. Vitvaruservice är sedan 1999 en Electrolux auktoriserad servicepartner för Stockholm. I nära samarbete med Electrolux, levererar vi service i toppklass och tar han om dig som kund om olyckan skulle vara framme.

Service, installation och försäljning

Electrolux

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire och Electrolux Grand Cuisine, säljer koncernens mer än 50 miljoner Electrolux-produkter i mer än 150 länder varje år. Under 2014 hade Electrolux en omsättning på 112 miljarder kronor och cirka 60.000 anställda.

Electrolux har gjort affärer sedan 1919. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige, och Electrolux-aktien ELUXb är noterad på Nasdaq OMX Stockholm.

Huvuddelen av försäljningen i USA och Brasilien

Ungefär 50% av försäljningen sker i Amerika, 30% i Europa (en övergång från 50% för fem år sedan) och 20% på övriga marknader. Tillväxtmarknader utgör nu 35% av verksamheten och målet är att öka denna andel avsevärt framåt.

Kök representerar två tredjedelar

Electrolux är ledande inom köksmaskiner inklusive matlagning, förvaring och diskning. Gruppen är den enda vitvarutillverkaren i världen att erbjuda kompletta lösningar för både konsumenter och professionella. Många restauranger med Michelin stjärna-/or i Europa är utrustade med Electrolux professionella produkter.

electrolux-kitchen

Gruppen når lyx, premium och massmarknaderna i världen med åtta strategiska varumärken: Grand Cuisine, Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka, Frigidaire, Molteni, Westinghouse

electrolux-service-partner

Auktoriserad servicepartner till Electrolux

Vi har sedan länge starka band till ett av Sveriges allra finaste varumärken, Electrolux, och står sedan länge för hela eftermarknadshanteringen åt Electrolux Hemprodukter i Stockholm och Mälardalen, under deras egen flagg Electrolux Service.

Vi erbjuder

service
Garantiservice och service
jobba-hos-oss
Installation
webshop
Försäljning reservdelar och tillbehör

Boka service