Vitvaror

Vitvaruservice och installation

Hos oss hittar du din Personliga Servicetekniker

En person som kan dina vitvaror och vet vad de behöver för att fungera som du förväntar dig.

När du bokar service eller installation hos Vitvaruservice är det din Personliga Servicetekniker som besöker dig. Han eller hon har specialutbildning på de varumärken vi jobbar med och är certifierad av tillverkaren. Din tekniker utför alltid service och reparationer med säkra, pålitliga Originaldelar. Allt för att din maskin ska fungera säkert och tryggt.

En kontaktperson tar hand om allt

Att ha en person som ansvarar för hela processen gör din kontakt med oss enklare, snabbare och lite mer personligt. Din Personliga Servicetekniker, utför arbetet, ansvarar för utförande och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre insyn och förståelse i arbetet vi utför.

Rätt metoder och alltid Originaldelar

Vi har 25 Personliga Servicetekniker som alla är specialutbildade av varje tillverkare för att kunna möta dig och din maskins behov. Utbildningen sker på flera nivåer och gemensamt för alla tekniker är att de får insikt och förståelse för vad som påverkar din upplevelse och hur de ska göra för att garantera en hög kvalitet i serviceprocessen. Resultatet är att du som kund alltid får bästa tänkbara service.

Tydligt och enkelt

Syftet med att ha en Personlig Servicetekniker är att din service ska gå enkelt och bekymmersfritt. Genom att ha en och samma Personlig Servicetekniker som alltid tar hand om dina maskiner minskar dessutom risken för missförstånd och andra onödiga problem som kan uppstå om flera personer är engagerade samtidigt. Din tekniker lär känna din maskin bättre än någon annan och vet vad den behöver om problem skulle uppstå igen.

Din Personliga Servicetekniker är expert på Electrolux Originalservice

Din Personliga Servicetekniker är kärnan i vår servicetjänst. Men du får även tillgång till en rad andra tjänster som gör både din service och livet med dina maskiner bekymmerslöst. Till exempel ingår fri uppdatering av din maskins mjukvara – helt utan extra kostnad.

Vi jobbar för dig!

50% avdrag med RUT

Du vet väl att som privatperson kan du göra 50% avdrag på arbetet? Glöm inte att tala om det för oss när vi utför ett arbete för dig!

Dagens smarta kök har gett matlagningsintresset ett rejält uppsving i Sverige och lett till en förändring av hur vi kan och vill experimentera i köket. Den nya eran av ”uppkopplade” kockar har snabb tillgång till tips, råd och recept, samtidigt som de gärna använder smarta vitvaror för att underlätta en kreativ och inspirerande matlagning.

Vi erbjuder

service
Service
jobba-hos-oss
Installation
webshop
Försäljning reservdelar och tillbehör