Poolvärme

Poolvärme för nordiska klimat

Till din tjänst

Individuell, diskret och alltid tillgänglig – service har många ansikten men alltid ett och samma mål: att skapa en särskild typ av all-roundkomfort.

Det ska vara enkelt att få hjälp med sin pool, det tror vi på och arbetar därefter med försäljning av produkter, service, installation, reservdelar, tillbehör och projektering.

Din produkt är byggd för att hålla år efter år, men precis som all annan avancerad teknik kan dina produkter någon gång behöva support eller service.

Hos oss hittar du också din Personliga Servicetekniker

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna. Vi arbetar efter tesen att om något kan gå fel, så gör det förmodligen det, och oftast vid sämsta möjliga tidpunkt. Till exempel mitt i natten eller under en helg. Vi är alltid beredda – du kan lämna oron och stöket till oss.

Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som lär känna din maskinpark och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig. Serviceteknikerns totalansvar är bekvämt för dig men också viktigt för att dina maskiner ska fungera tryggt och säkert.

Poolvärmepump

Poolvärmepumpar för pool utnyttjar energin från luften, är effektiva och energisnåla, lätta att installera och tar liten plats vid poolen.

De är utrustade med en tyst rotationskompressor för optimal verkningsgrad, minimala vibrationer och lång livslängd. Den digitala styrningen har flera funktioner och en enkel inställning av pooltemperaturen.

Materialen i poolvärmepumpen är anpassade för vårt nordiska klimat. Höljet är tillverkat av rostfritt eller termoplast och kondensorn, poolens värmeväxlare, är tillverkad av titan.

Värmepump är ett mycket effektivt och energisnålt alternativ vilket innebär att elkostnaderna blir upp till sex gånger lägre jämfört med elvärme. Vid optimala förhållanden ger 1,8kW elförbrukning upp till 11,2kW värme i din pool.

Värmeväxlare-miljöbild1

Vi erbjuder

service
Service
jobba-hos-oss
Installation och projektering
webshop
Försäljning maskiner, reservdelar och tillbehör