Fritidsprodukter

Kylsskåpservice & övriga fritidsprodukter

Till din tjänst

Individuell, diskret och alltid tillgänglig – service har många ansikten men alltid ett och samma mål: att skapa en särskild typ av all-roundkomfort.

Det ska vara enkelt att få hjälp, det tror vi på och arbetar därefter med försäljning av produkter, service, installation, reservdelar, tillbehör och projektering inom segmentet fritidsprodukter.

Vi samarbetar med Dometic som är en världsledande tillverkare av fritidsprodukter. Hos oss hittar du hela deras sortiment och även reservdelar och tillbehör.

Hos oss hittar du också din Personliga Dometic Servicetekniker

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna. Vi arbetar efter tesen att om något kan gå fel, så gör det förmodligen det, och oftast vid sämsta möjliga tidpunkt. Till exempel mitt i natten eller under en helg. Vi är alltid beredda – du kan lämna oron och stöket till oss.

Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som lär känna din maskinpark och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig. Serviceteknikerns totalansvar är bekvämt för dig men också viktigt för att dina maskiner ska fungera tryggt och säkert.

Kontakta oss

dometic-husbil1

Kylskåp

Letar du efter ett nytt kylskåp? Inbyggt eller fristående?

Välj från det största utbudet som finns på marknaden just nu. Om du vill ha möjlighet att driva med gasol bör du titta närmare på Dometics tysta absorptionskylskåp. De är mycket komfortabla och kan även drivas med el. WAECO:s kompressorkylskåp levererar alltid högsta kyleffekt, oavsett omgivningstemperatur.

Kylskåpen kan drivas på 12-volt och är även perfekta för solenergidrift.

Absorptionskylskåp

Absorptionskylskåp från Dometic erbjuder samma höga kylkomfort på resan som du har hemma. Du får möjlighet att välja mellan flera olika energikällor – elnät, batteri, gasol eller solenergi (AES-modeller). De kännetecknas av hög prestanda, tillförlitlighet och ljudlös drift i kombination med komfortfunktioner och lång livslängd.

Dometics absorptionskylskåp uppfyller kraven i klimatklass SN. Därmed fungerar de optimalt i temperaturer mellan +10 °C och +32 °C. Det är viktigt att kylskåpen alltid har god ventilation (ventilationsgaller, se tillbehör).

Vinförvaring

Vinkännare, finsmakare och gastronomer är alla överens: för att vin ska kunna utvecklas sin fulla potential måste både lagringsförhållandena och serveringstemperatur vara helt rätt. Att garantera för detta har varit vårt jobb i flera årtionden. Som specialist på mobil kylning har vi utvecklat en omfattande produktserie som är helt fokuserad på den optimala förvaringen av vin. De eleganta vinkylskåpen från MaCave, och vinlagringsskåpen från Dometic, fungera lika bra i privata hem som hos vinhandlaren och i restaurangen. De uppfyller högsta kvalitetskrav och finns tillgängliga i många storlekar och modeller.

Vinkylskåp

Sommelierer och vinälskare vet att temperaturen är avgörande för hur vinet smakar. Vitt vin ska vara kallare än rött vin för att smakerna och aromen skall utvecklas optimalt. De perfekt utrustade vinkylarna från Dometic har en eller två temperaturzoner, så att det även blir möjligt att förvara både vitt och rött vin samtidigt. Temperaturen kan ställas in efter behov och anpassas till olika vinsorter och årgångar. Favoritvinerna är alltid klara att serveras med rätt temperatur – både i privata hushåll och i restauranger!

Vi erbjuder

service
Service
jobba-hos-oss
Installation och projektering

 

webshop
Försäljning maskiner, reservdelar och tillbehör