Tjänster

Installation, service och support

Hos oss hittar du din Personliga Servicetekniker

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna. Vi arbetar efter tesen att om något kan gå fel så gör det förmodligen det, och oftast vid sämsta möjliga tidpunkt. Till exempel mitt i natten eller under en helg. Vi är alltid beredda – du kan lämna oron och stöket till oss.

Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som lär känna din maskinpark och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig. Serviceteknikerns totalansvar är bekvämt för dig men också viktigt för att dina maskiner ska fungera tryggt och säkert.

Vitvaruservice har specialistkompetens inom vitvaror, Textilvård (Tvättstugor), kyla, fritidsprodukter, värmepumpar och pool. Vi har verksamhet i hela landet genom våra servicepartners och våra servicestationer finns på drygt 30 platser, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder allt från vitvaruservice till kundanpassade helhetslösningar för fastighetstekniska installationer.

Snabb support 24/7

Genom ett serviceavtal med Vitvaruservice kan våra experter vara tillgängliga dygnet runt för att ge dig snabb support och åtgärder vid rätt tid och på rätt plats. Med lokal närvaro.

För att bibehålla en maskin-/anläggnings ursprungliga prestanda och leveransförmåga krävs ett väl fungerande underhållsarbete. Vitvaruservice tillhandahåller tjänster som ökar din anläggnings driftsäkerhet och lönsamhet. Vi erbjuder tjänster för hela livscykeln, allt från reservdelar till fjärrövervakning och teknisk support.

Vårt serviceerbjudande inom samtliga avdelningar
  • Avhjälpande underhåll
  • Förebyggande underhåll
  • Serviceavtal
  • Installation och idrifttagning
  • Utbildning
  • Reservdelar
  • Ombyggnad, uppgradering och utökning
  • Nedmontering avyttring och återvinning
  • Utbyten

Vitvaror

Smart teknik i köket ökar intresset för matlagning

Svenskarna blir alltmer matlagningsintresserade, vi hungrar efter ny teknik och kunskap om matlagning och mat. Med hjälp av smarta vitvaror utvecklar och underhålls intresset för köket och lusten att skapa. Som en följd av det finns det idag mer hemprodukter än någonsin tidigare i våra hem och de är boostade med funktioner. Som alla maskiner behöver de trots allt bättre prestanda ändå service och underhåll då och då.

Vi på Vitvaruservice hjälper dig med service, installation, uppgradering, underhåll och rådgivning både före och efter köp. Vi finns vid din sida under hela produktens livslängd och är aldrig längre bort än en knapptryckning.

Våra tjänster för vitvaror

Kök

Tvättstuga

Tvättstuga

Vi är din guide till en trygg och enkel textilvård

Professionella produkter behöver service och underhåll för att år efter år prestera i en krävande miljö. Med våra kunder bygger vi ett långsiktigt samarbete.

Vi hjälper fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från råd och tips, försäljning, service, installation, projektering, bokningssystem, hostingtjänster, reservdelar och tillbehör till större totalentreprenader

Våra tjänster för tvättstugan

Poolvärme

Kompatibla produkter som fungerar perfekt tillsammans

För att du skall kunna njuta av din pool under lång tid framöver är det viktigt att all poolutrustning är av högsta kvalitet och anpassad till vårt nordiska klimat. Väljer du att installera våra produkter, får du ett system där samtliga produkter är kompatibla och fungerar perfekt tillsammans.

Din produkt är byggd för att hålla år efter år, men precis som all annan avancerad teknik kan produkter någon gång behöva support eller service.

Till din tjänst
Vi hjälper dig hela vägen, med råd och tips inför köp, försäljning, installation, underhåll och service om något skulle gå sönder.

Individuell, diskret och alltid tillgänglig – service har många ansikten men alltid ett och samma mål: att skapa en särskild typ av all-roundkomfort.

Våra tjänster inom poolvärme

Pool

dometic-kylbag-bil

Fritidsprodukter

Vi har ett omfattande tillbehörsprogram för ditt fritidsliv

Kom ihåg att du arbetar för att leva, inte tvärt om. Så ta din fritid och dina fritidsprodukter på allvar. Vänd dig till oss för produkter, service, installation och projektering om du har behov av det. Vi har ett omfattande tillbehörsprogram till Camping & Husvagn, Yacht & Båt, Lastbil, Hotell & logi och mycket mer.

Till din tjänst
Individuell, diskret och alltid tillgänglig – service har många ansikten men alltid ett och samma mål: att skapa en särskild typ av all-roundkomfort.

Våra tjänster inom fritidsprodukter

Värmepumpar/Komfortkyla

Klimatsmart energi som hämtas från naturen

Det ska vara enkelt att få hjälp, det tror vi på och arbetar därefter med försäljning av produkter, service, installation, reservdelar, tillbehör och projektering inom värmepumpar och komfortkyla.

Våra tjänster inom värmepumpar

varmepump-miljo

Kommerciell

Kommersiell kyla

Våra certifierade servicetekniker hjälper dig med underhållet

Stabil kyla som aldrig sviker, det är guld värt för den som behöver det. Det vet vi, och vi kan våra saker. Så vänd dig till Vitvaruservice när det gäller produkter för kyla, utrustning, service, installation, reservdelar, tillbehör eller till och med planering och projektering.

Våra tjänster inom kyla

IFB

Rätt produkt, i rätt tid, till rätt plats och i rätt skick

IFB är ett servicesystem som innebär att vi kan erbjuda hög service i alla faser, från att produkterna lämnar fabriken till att de står klara på plats. Allt du behöver göra är att meddela oss om var, hur och när installationen skall utföras, så ser vi till att produkterna blir installerade, funktionskontrollerade och besiktningsklara.

Vi hjälper hela vägen, med råd och tips inför köp, installation och service om något skulle gå sönder.

Installering och besiktning

IFB

Boka service

webshop
BESÖK VÅR WEBBSHOP

Få ut den bästa prestandan ur din produkt. På dinadelar.se kan du enkelt köpa tillbehör och förbrukningsartiklar till dina hemprodukter.

support
SUPPORT

Känner du dig osäker på något? Tveka inte att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

jobba-hos-oss
JOBBA HOS OSS

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?
Just nu söker vi en servicetekniker och operativ serviceledare.