Om oss

Vitvaruservice i Stockholm

Ständig utveckling, ständig förbättring

Vitvaruservice har sedan starten 1 november 1999 växt med våra kunders förtroende och medarbetares engagemang. Bara de senaste åren har vi lyckats fördubbla vår förmåga att skapa nytta för våra kunder, och vi ser inga tecken på att framtiden visar något annat. Vår solklara ambition är att leda utvecklingen inom vår bransch och att vara bäst!

Om du har frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Så mycket mer än Vitvaruservice

Vitvaruservices kärnverksamhet är installations- och servicetjänster inom hem-/fritidsprodukter, textilvård, kyla, värme, pool och ventilation. Genom att kombinera dessa teknik- och tjänsteområden tar vi ett helhetsgrepp om de flesta delar av ert hem-/fastighets tekniska funktion.

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna

Vi hjälper idag allt från dig som privatperson till globala tillverkare. Vi arbetar efter tesen att om något kan gå fel, så gör det förmodligen det, och oftast vid sämsta möjliga tidpunkt. Till exempel mitt i på natten eller under en helg. Vi är alltid beredda – du kan lämna oron och stöket till oss.

Hos oss hittar du din Personliga Servicetekniker

En person som kan dina maskiner och vet vad de behöver för att fungera så som du förväntar dig.

När du bokar service eller installation hos Vitvaruservice är det din Personliga Servicetekniker som besöker dig. Han eller hon har specialutbildning på de varumärken vi jobbar med och är certifierad av tillverkaren. Din tekniker utför alltid service och reparationer med säkra, pålitliga Originaldelar. Allt för att din maskin ska fungera säkert och tryggt.

En kontaktperson tar hand om allt

Att ha en person som ansvarar för hela processen gör din kontakt med oss enklare, snabbare och lite mer personligt. Din Personliga Servicetekniker, utför arbetet, ansvarar för utförande och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts.

På så sätt får du bättre insyn och förståelse i det arbete vi utför.

En person som kan dina maskiner och vet vad de behöver för att fungera så som du förväntar dig

Affärsidé

Med våra kunders mål som drivkraft arbetar vi innovativt med att utveckla våra servicetjänster, så att de kan vändas till möjlighet. Med kreativitet och kompetens skapar vi unika värden och med vårt sätt att vara skall vi tillföra energi och kraft att förnya.

Våra hörnstenar

Viljan att vara bäst
Vi vill och vi vet att vi kan vara bäst på det vi gör. Det är vårt ansvar att ta tillvara på vår gemensamma förmåga och sikta så högt det bara går. Allt annat är bara tråkigt.

Upptäckarglädje

Glädjen i att upptäcka hur vi kan göra saker bättre kan vi finna i allt vi gör. Från minsta lilla vardagsdetalj till banbrytande lösningar för stora kunder och imponerande projekt. Det är i de små detaljerna vi lägger grunden för de stora förbättringarna.

Ackrediterat kontrollorgan

Vitvaruservice är av SWEDAC ett ackrediterat kontrollorgan typ C enligt Standarden ISO/IEC 17020:2012 – Ackrediteringsnummer SWEDAC: 6301

Vår vision

Att leda, inte följa!
Att leda genom tanke, att leda genom handling, att leda genom förnyelse, att leda vår egen utveckling.

Förtroende

Att förstå hur vi förtjänar förtroende och när vi skall ge förtroende, är själva blodomloppet i vår verksamhet. Det syresätter kreativitet, självförtroende, glädje och allt annat som ger oss förutsättningar att bli bäst.

Kvalitets- /miljöledningssystem

Vitvaruservice i Stockholm AB har ett väl inarbetat kvalitets-/miljöledningssystem (ISO/IEC 17020:2012) som ansluter till: ISO 9001, ISO 14001.

Certifierat kylföretag

Vi är av INCERT ett certifierat kylföretag, sedan många år.

Företagscertifikat INCERT: C77 Kategori I

Enkelt och tryggt

Vad vi än arbetar med så har vi alltid fokus på vår kund, på dig! Det ska vara enkelt att arbeta med oss, vare sig det handlar om service, installation eller support – i kontakten, under arbetet och även efteråt.

Vi arbetar ständigt för att utvecklas och tar gärna emot tips på hur vi kan förbättra oss så att det blir ännu enklare, smidigare och tryggare att arbeta med oss.

– Välkommen att prova på hur det känns att jobba med ett företag som tänker så!

Auktoriserad servicepartner till Electrolux

Vi har sedan länge starka band till ett av Sveriges allra finaste varumärken, Electrolux.

Vitvaruservice är en auktoriserad servicepartner till Electrolux och ingår i Electrolux Service. Vitvaruservice bedriver sin verksamhet i Stockholms Län.