Våra varumärken

Service, Installation & Support

De som levererar den kunskap, service och kvalitet som Vitvaruservice står för är våra 35 medarbetare – drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar som tillsammans representerar en imponerande kompetens och många år av samlad erfarenhet.

De är alla certifierade inom ett antal områden och kontinuerligt uppdaterade kring produkter, teknik och arbetsmetoder.

När service behövs så behövs den ofta fort, helst nu.  Därför ligger fokus i vår fältservice på att ge snabb, kompetent och högklassig service. Det är så vi bygger goda kundrelationer och det är också därför kunder rekommenderar andra att vända sig till Vitvaruservice. Läs mer om våra certifikat och vårt kvalitetsarbete här.

Så här gör du

Här kan du utan att förbinda dig till något beställa service och installation för dina produkter. Efter att du skickat formuläret kontaktar vår kundservice dig för att slutföra din bokning.

Fyll i formuläret så noggrant som möjligt, både för att underlätta arbete med att lägga in ordern men framför allt för att vi ska kunna ta fram rätt material för just din produkt.

Försök lokalisera typskylten på din produkt. Här bredvid ser du ett exempel på typskylt från en tvättmaskin.

Läs mer

eec_plate

  1. Modellnummer
  2. Produktnummer
  3. ML kod
  4. Serienummer

Boka service

service
VÅRA TJÄNSTER

Trots vårt namn så är vi experter på bra mycket mer än vitvaruservice. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom en rad olika områden.

webshop
BESÖK VÅR WEBBSHOP

Få ut den bästa prestandan ur din produkt. På dinadelar.se kan du enkelt köpa tillbehör och förbrukningsartiklar till dina hemprodukter.

jobba-hos-oss
JOBBA HOS OSS

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?
Just nu söker vi en servicetekniker och operativ serviceledare.